Lokalafdeling

Lejligheden i Berlin har fået den store tur

DMF Hovedstadens skønne lejlighed i Berlin er nu blevet endnu mere indbydende og hyggelig. Afdelingens ansatte har nemlig brugt en hel arbejdsuge på at rydde ud, købe nyt og indrette lejligheden i musikkens og hyggens tegn.
DMF Hovedstaden medlemslejlighed i Berlin

Som medlem af DMF Hovedstaden koster det kun 2300 kr. pr. uge at leje afdelingens store lejlighed i den hippe bydel Prenzlauer Berg i Berlin.

Og som medlem få du nu endnu mere hygge og musik for pengene, når du booker lejligheden.

Hele uge 32 var lokalafdelingens ansatte inklusive forperson Henrik Jansberg nemlig i Berlin med en klar mission om at give lejligheden en ordenlig makeover til glæde for de mange medlemmer, der hvert år benytter sig af muligheden for at bo godt og billigt i den tyske hovedstad.

Det fortæller Ida Cecilie Stub, der er DMF Hovedstadens super woman, når det kommer til logistik, indretning og organisering, og som sammen med resten af holdet har givet lejligheden det, hun selv kalder en stor hygge-opgradering.

”Overordnet set ville vi gerne skabe mere luft og en mere sommerhusagtig stemning, der giver vores medlemmer lyst til at være i lejlighedens forskellige rum. Det har vi fået ved at skifte en del af møblementet ud med ”lettere” møbler, varmere belysning og flere hygge-elementer i form af bløde, organiske materialer. Derudover er musikken flyttet ind, fordi indretningen skal afspejle, at det er medlemmernes lejlighed,” siger hun.

Og det er ikke så lidt, der er blevet skiftet ud, fortæller Ida, der blandt andet havde fornøjelsen af at tilbringe en hel dag i tre(!) tyske Ikea-forretninger.

Således er der bl.a. blevet købt nye spisebordsstole, nye tæpper til gang og stue, nye sengeborde og et nyt arbejdsbord til musikværelset, der også har fået et ekstra, blødt tæppe på gulvet, som gør det mere behageligt at sidde på gulvet til jam-sessions.

Også lejlighedens mange lamper er alle blevet skiftet ud med nye, og i musikrummet er der endda kommet lamper op med farveskift-funktion, så man kan sætte det rette mood til sin musik.

”Det har virkeligt gjort en stor forskel, og lejligheden er blevet meget mere hyggelig med flere bløde materialer og lysere farver,” siger Ida.

Medlemmernes musik på væggene

I soveværelserne er der kommet nye og mindre natborde, nye lagner og betræk, og til badeværelserne er der købt nye håndklæder og bademåtte samt gratis hygiejneprodukter.

På væggene i lejligheden er der også sket meget. Her er der kommet nye, flotte plakater op, ligesom en række af medlemmernes nyeste vinyludgivelser på Gateway er kommet op i glas og ramme.

Og så er der ikke mindst blevet købt en pladespiller med tilhørende forstærker, hvor man også kan sætte musik på via bluetooth.

”Der er kommet mere musik ind i lejligheden, og vi håber, at medlemmer, der udgiver ny musik, har lyst til at give os besked eller en anbefaling, hvis en kollega udgiver ny musik, så vi kan tilføje flere plader til samlingen i lejligheden og på den måde kan dykke ned i hinandens musik,” siger Ida.

Også til ungerne, der er med deres forældre til Berlin, er der købt lidt nyt legetøj, ligesom der også er købt nye spil til de voksne.

Og så er der ikke mindst kommet mere orden på tingene, fortæller Ida.

”Vi har ryddet rigtig meget op og samlet ting i kurve, så det er blevet overskueligt og mere roligt at være i lejligheden.”

Der er også blevet købt en ny gæstebog, hvor Ida og resten af afdelingen håber, at fremtidige gæster vil skrive en hilsen og give gode tips til restauranter, barer og oplevelser i området videre.

For der er nok at se, lave og spise i det dejlige område, hvor lejligheden ligger, fortæller Ida.

”Det er sådan en fed lejlighed, og jeg håber, at vores medlemmer får en endnu bedre oplevelse efter, at vi har gjort den endnu hyggeligere og behagelig at være i,” slutter hun.

Du kan læse mere om lejligheden og booking af samme lige her.