Musikken

Moderne afdeling på vej: Ombygning skal være klar til efteråret

Med ønsket om at skabe mere åbne og moderne lokaler med plads til kreativitet og flere aktiviteter, påbegynder DMF Hovedstaden en større ombygning til sommer.

Til efteråret slår DMF Hovedstaden dørene op til langt mere moderne og indbydende lokaler på Sankt Hans Torv. Efter grundige overvejelser er bestyrelsen nemlig blevet enige om, at en opbygning med fokus på større lokaler med bedre faciliteter er vejen frem. 

Arbejdet starter i løbet af sommeren, hvor afdelingen holder lukket i nogle uger, og resultatet af den store ombygning vil stå klar nogle måneder senere, fortæller projektkoordinator hos DMF Hovedstaden, Ida Cecilie Stub. 

Hun uddyber, at formålet med ombygningen er at sikre medlemmer en bedre oplevelse, når de slår de vejen forbi afdelingen, og skabe rammerne for samskabelse med plads til flere og større arrangementer i Hovedstadens egne lokaler. 

”Efter ombygningen har vi rammerne til at invitere vores medlemmer ind, og der vil være plads til at arbejde, spille musik, afvikle workshops og sociale aktiviteter med mere,” siger Ida Cecilie Stub. 

Lokale
3D visualisering af aktivitets- og mødelokale 

Lone byder stadig velkommen 

Kendere af afdelingen ved, at sekretær Lone Laursen i dag sidder på kontoret ud mod Sankt Hans Torv. Lones kontor bliver nu lavet om til et stort aktivitets- og mødelokale med indbyggede løsninger, der skaber nye muligheder.  

Lone flytter ind i det lokale, mange i dag kender som kaffestuen. Ved at vælte flere vægge vil man her skabe et nyt, stort rum, der vil skabe meget mere plads, nye rumfunktioner og en langt bedre rumfølelse.  

Lone Laursen bliver dog troligt siddende tæt på indgangen for at hilse på og sikre, at medlemmerne bliver taget godt i mod.  

”Vi vil gerne gøre afdelingen mere indbydende, og have flere medlemmer til at slå vejen forbi. Det skal være et sted med flere medlemsfaciliteter, og hvor man har lyst til at mødes, drømme og skabe” siger Ida Cecilie Stub. 

I forbindelse med ombygning har man også stort fokus på indretningen, der skal være kreativ, behagelig og moderne med plads til små som store møder og samtaler. 

Hos DMF Hovedstaden håber man derfor, at afdelingen efter ombygning vil trække flere medlemmer ind i huset, der vil bruge afdelingen som mødested samt skabe øget deltagelse i de mange arrangementer, der er på trappen til efteråret. 

”Målet er, at vores lokaler skal bruges mere af flere medlemmer, og at vi kan facilitere medlemsaktiviteter på et langt større plan fremover,” slutter Ida Cecilie Stub.